Vicepresedintele PSD senatorul de Timis Ilie Sarbu a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca numirea lui George Maior in fruntea SRI este un pas important spre o democratie autentica si reala. Sarbu a atras atentia, in ideea de a risipi specul
Vicepresedintele PSD senatorul de Timis Ilie Sarbu a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca numirea lui George Maior in fruntea SRI este un pas important spre o democratie autentica si reala. Sarbu a atras atentia, in ideea de a risipi speculatiile aparute in presa, ca serviciile secrete nu reprezinta sub nici o forma guvernarea. "Ca atare, numirea unui profesionist, care provine din randurile PSD, nu poate insemna niciodata ca partidul ar contribui la guvernare", a spus presedintele PSD Timis. Referitor la scenariile post-aderare, Ilie Sarbu a declarat ca in politica nu se poate exclude nimic si, ca atare, sunt posibile diverse colaborari in perspectiva indeplinirii standardelor UE. Sarbu a respins orice fel de "combinatie" politica de moment. "Nu au existat negocieri de culise intre PSD si Cotroceni, ci doar consultari intre presedintele PSD si liderii partidului, intre care si eu, si doar in ziua nominalizarii", a mai spus senatorul de Timis. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.