Marele Priorat Magistral al Romaniei al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (O.S.M.T.H.) sustine demersurile facute de Arhiepiscopia Romano-Catolica pentru stoparea lucrarilor la edificiul Cathedral Plaza din vecinatatea Catedralei Sf
Marele Priorat Magistral al Romaniei al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (O.S.M.T.H.) sustine demersurile facute de Arhiepiscopia Romano-Catolica pentru stoparea lucrarilor la edificiul Cathedral Plaza din vecinatatea Catedralei Sfantul Iosif, din Bucuresti, sustine un comunicat al O.S.M.T.H. "Fideli principiilor afirmate de O.S.M.T.H., Cavalerii si Doamnele Templului din Marele Priorat Magistral al Romaniei fac apel catre toate oficialitatile din Romania pentru a lua masuri impotriva profanarii unui lacas de cult care reprezinta totodata si un monument. Consideram ca acest act de prigonire a fratilor nostri si surorilor noastre intru Hristos este o dovada ca cel rau doreste sa ne incerce inca o data, folosindu-se de oameni adesea nevinovati si inconstienti ca slujesc altcuiva decat lui Dumnezeu", se spune in comunicat. Potrivit textului, "asemenea atitudini au fost posibile in perioada comunista, cand necredinta era pusa la loc de cinste. Acum, cand spunem ca ne-am lepadat de Satana si ne-am recapatat libertatea de a ne afirma public marturia de credinta, iata ca apar momente in care acest lucru ne este ingradit in spatele unor pereti din beton, metal si sticla, parca in dorinta de a nu ne mai putea vedea Dumnezeu si a nu ne mai poatea asculta ruga noastra". "Facem apel la toti crestinii si la toti oamenii de buna credinta indiferent de religia pe care o impartasesc sa puna capat acestui supliciu si sa protejeze asa cum se cuvine Casa Domnului. Marele Priorat Magistral al Romaniei al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim va lua atitudine de fiecare data, impotriva oricaror actiuni indreptate impotriva Bisericii crestine si indeamna pe toti la respect fata de credinta fiecaruia si la toleranta", subliniaza O.S.M.T.H. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.