Ieri s-a insurat Motanul. Incaltati in ciocate cu pinteni, cu palarii de cowboy si haine cu franjuri, prietenii cuplului Dan Pisleaga si Liliana Nitan i-au insotit pe cei doi la cununia civila. Primaria Sectorului 2 al Capitalei a fost asaltata
Ieri s-a insurat Motanul. Incaltati in ciocate cu pinteni, cu palarii de cowboy si haine cu franjuri, prietenii cuplului Dan Pisleaga si
Liliana Nitan i-au insotit pe cei doi la cununia civila.

Primaria Sectorului 2 al Capitalei a fost asaltata ieri la ora pranzului de o banda de cowboy. Si de sase dintre cei mai frumosi cai din Bucuresti. Cascadorul Daniel Pisleaga, zis si Motanul, si-a unit oficial destinul cu aleasa inimii, Liliana Nitan. Cei doi au in comun, intre altele, pasiunea pentru cai si calarie. Cum si prietenii lor cei mai apropiati sunt marcati de aceeasi atractie irezistibila catre domeniul hipic, cununia a fost... pe cai! Au avut o nunta ca-n filme... western!
BLOCATI IN TRAFIC. Mirele a venit la primarie insotit de Maria Basescu. Ce cauta acolo sotia presedintelui Romaniei? Tinerii care tocmai s-au casatorit ii sunt parteneri de calarie de cativa ani.
""M-am gandit sa vin si eu pe cal, dar am renuntat pana la urma. Oricum, mai tarziu, la nunta vom fi toti imbracati in costume de cowboy"", a spus Maria Basescu in timp ce astepta, laolalta cu toti ceilalti, sa vina caii. Care s-au lasat asteptati aproape o ora, asa cum le sta bine actorilor celor mai importanti... Au ramas blocati in trafic si au intarziat mai mult decat mireasa.
Motanul intrase putin in panica la inceput, vazand ca aleasa inimii lui nu mai ajunge. ""Mireasa e blocata in trafic, dar o sa ajunga imediat"", a tot spus el, cam o jumatate de ora, pana a venit si ""regina balului"". Dar caii i-au mai tinut in suspans pe nuntasi, iar cununia, care era programata pentru ora 13:00, s-a oficiat dupa ora 14:00. Cei doi au zis ""Da!"" in fata tuturor si s-au luat cu acte. Mai dezavantajate de aceasta intarziere si de importanta cuplului de cowboy au fost celelalte ""regine ale balului"", programate la cununie in aceeasi zi. Au cam inghetat in rochitele albe, roz sau visinii, vaporoase si foarte decoltate, asteptand cam mult in fata primariei.
PUTINA IMAGINE... Presedintele a lipsit de la cununia civila, iar primarul a profitat de ocazie pentru a fi politicianul principal. La sfarsitul ceremoniei, Ontanu a devenit vizitiul mirilor, care au renuntat la cai si au plecat din fata primariei in caleasca. Primul episod s-a terminat aici. Pacat ca vremea nu prea a tinut cu nuntasii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.