Un roman si-a pierdut viata ieri in Sicilia. Mircea Spiridon, in varsta de 32 de ani, muncitor de origine romana, a fost gasit ieri, in viata, sub daramaturile unui bloc de cinci etaje prabusit joi in orasul sicilian Torre din Gaffe. Incerarile e
Un roman si-a pierdut viata ieri in Sicilia. Mircea Spiridon, in varsta de 32 de ani, muncitor de origine romana, a fost gasit ieri, in viata, sub daramaturile unui bloc de cinci etaje prabusit joi in orasul sicilian Torre din Gaffe.

Incerarile echipelor de salvare de a-l scoate pe roman de sub daramaturi au durat mai multe ore. Potrivit martorilor oculari, in momentul prabusirii imobilului, alaturi de Spiridon s-ar mai fi aflat alti doi romani. Azi-noapte, la inchiderea editiei, Antena 3 a anuntat ca Mircea Spiridon a decedat dupa ce i-au fost amputate picioarele pentru a fi salvat.
Ziua de ieri a fost una neagra si pentru 11 romani, raniti intr-un accident rutier in Ungaria. In Italia, un cuplu de romani a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru pedofilie. Iar in Grecia, un roman a fost arestat ieri, fiind suspectat ca in august a participat la furtul unei icoane facatoare de minuni dintr-o manastire din Peloponez. Alaturi de el a fost interogat un alt roman complice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.