Comisia de Disciplina a FRF l-a sanctionat ieri cu 12 etape de suspendare si l-a amendat cu 9.000 RON pe patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto), dupa ce acesta a patruns in vestiarul arbitrilor dupa remiza, 3-3, din partida cu Poli Ia
Comisia de Disciplina a FRF l-a sanctionat ieri cu 12 etape de suspendare si l-a amendat cu 9.000 RON pe patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto), dupa ce acesta a patruns in vestiarul arbitrilor dupa remiza, 3-3, din partida cu Poli Iasi, amenintandu-i si lovindu-i pe doi dintre componentii brigazii.

De asemenea, terenul Craiovei a fost suspendat pe doua etape, insa pedeapsa va intra in vigoare abia din etapa a 11-a. Meciul de azi, cu Otelul se va juca la Craiova.
EXAGERARE. ""Suspendarea nu mi se pare corecta, dar in ceea ce priveste suspendarea terenului mi se pare o exagerare. Am dat dovada de incorectitudine. Nu am fost corect fata de fotbal si cu siguranta nu o sa mai auziti de mine facand asa ceva, nu o sa se mai repete. Dar nu asta este buba fotbalului romanesc, ci este in curtea federatiei, care trebuie sa schimbe multe lucruri. Vom face apel, daca nu, atunci vom juca la Turnu-Severin, Caracal sau Ramnicu Valcea"", a spus Mititelu. ""Sunt probleme de fond. Mircea Sandu vad ca este foarte preocupat de ce fac conducatorii si nu de arbitraj. Degeaba il schimba pe Gheorghe Constantin cu «X» sau cu Popescu, ca este clar ca nu presedintii sunt de vina, ci sistemul este gresit. Multi arbitri nu se pricep si sunt de rea-credinta. Sunt incorecti, la fel ca si foarte multi observatori"", a completat oficialul oltenilor.
PEDEPSE. Tot ieri, Comisia de Disciplina a dictat sanctiuni impotriva a sase jucatori eliminati in ultima etapa de campionat. ""Recordman"" este mijlocasul Nationalului, Florentin Dumitru, care a fost suspendat patru etape in urma cartonasului rosu primit in meciul de la Constanta, cu Farul. Iata si celelalte decizii: Cyril Thereau (Steaua), Viorel Moldovan (Rapid) si Stefan Grigorie (Poli Timisoara) - 2 etape, Banel Nicolita (Steaua) si Raul Costin (FC National) - o etapa. Moldovan va rata derby-ul Rapid - Dinamo, din etapa a 10-a.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.