Pitestenii au criticat dur prestatia lui Victor Berbecaru, ""centralul"" partidei din Giulesti, reclamand un penalty neacordat in ultimul minut, dar si faptul ca portarul Coman nu a primit cartonas rosu. Cel mai nervos a fost antrenorul argeseni

Pitestenii au criticat dur prestatia lui Victor Berbecaru, ""centralul"" partidei din Giulesti, reclamand un penalty neacordat in ultimul minut, dar si faptul ca portarul Coman nu a primit cartonas rosu.

Cel mai nervos a fost antrenorul argesenilor, Giuseppe Giannini, care a lovit cu pumnul in masa si a tipat in timpul conferintei de presa. ""Se vede foarte clar in imaginile tv, Coman trebuia eliminat, jucatorul meu scapase singur pe poarta. De faza penalty-ului nici sa nu mai vorbim. Un atacant trage la poarta si este pus jos. Asta inseamna sa vrei sa retrogradezi o echipa. Si nu este numai acest meci pe care ni l-au furat. Este prea pe fata, prea murdar. Puteam sa jucam pana dimineata si tot 2-1 se termina"", a spus italianul.
DEMITERI. Si Cornel Penescu, unul dintre actionarii gruparii pitestene, a acuzat arbitrajul. ""Hotie! Si asta e doar inceputul. Sa vedeti duminica, la Pitesti, cu Dinamo. Daca pe Steaua au facut-o praf, pe noi o sa ne faca varza. Gasesc ei un arbitru in tescherea si il trimit la Pitesti sa faca macel"", a spus oficialul, care i-a demis ieri pe managerul general Gelu Stan, pe directorul de competitii Oleg Iacomi si pe antrenorul de portari Vasile Stan.
SLAB. In replica, tehnicianul rapidist Razvan Lucescu a recunoscut ca arbitrajul a fost foarte slab, dar a spus ca greselile au fost de ambele parti. ""A fost un meci pe care am reusit sa ni-l complicam. La fel de bine pot acuza si eu arbitrajul, a fost unul foarte slab, s-a gresit de ambele parti. Pot sa cer si eu penalty la Buga, au fost atacuri de galben la Chita de vreo cinci ori, au fost atacuri dure. Arbitrajul a fost pe dinafara, dar nu poti sa acuzi atunci cand se greseste in ambele parti. Nici nu stiu daca este corecta eliminarea lui Moldovan, a fost o saritura la cap, nu stiu ce a fost acolo"", a spus Lucescu.

LIGA 1 - ETAPA A 9-A


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.