Am o veste proasta! De cand a iesit din spital, lui Vali Craciunescu ii merge din rau in mai rau. Nu stiu ce s-o fi petrecut de-atunci incoace, dar in ultima vreme il vad cantand doar pe la nunti si pomeni. Cate nunti or fi fost, n-am stat sa tin soc

Am o veste proasta! De cand a iesit din spital, lui Vali Craciunescu ii merge din rau in mai rau. Nu stiu ce s-o fi petrecut de-atunci incoace, dar in ultima vreme il vad cantand doar pe la nunti si pomeni. Cate nunti or fi fost, n-am stat sa tin socoteala. Dar acua€™, traiasca mirii (cu sau fara bere!). La ultimul parastas la care l-am vazut insa, l-a sculat pana si pe popa-n picioare, de se zguduiau sarmalele pe masa de-atata topaiala in sutana!

Dar trecand peste serbari campenesti unde trea€™ sa-ti tii pufoaica pe sub sacou, pana la urma niscai muzichie le-a facut chiar bine, ""ca erau minus 18 grade afara. Ingheta bocna vinua€™-n pahare"", cum imi zicea Vali mai deunazi. ""Varsam spritul si puneam doar apa incalzita, ca sa putem continua filmarea!""
CLIP(E). Da, filmarea! Ca am uitat sa va zic o treaba. Parastasul cu pricina se-ntampla in videoclipul lui Vali Craciunescu lansat acum cateva zile. ""Margo"", o sa cititi in stanga jos pe ecran, ca asa-i obiceiul pe la canalele de muzica, dar si pe spatele albumului ""Soc"". ""Margo"", ca filmul lui Ioan Carmazan.
""Diana Metiu, care a semnat costumele pentru film, mi-e PR manager si foarte buna prietena. Ea mi-a facut cunostinta cu Carmazan"", mi-a explicat Vali. ""E un profesionist desavarsit, un perfectionist. Daca n-ar fi avut sens in economia filmului, n-am fi colaborat! In clip sunt multe secvente din filmul lui, la care am contribuit si eu.""
MUCLES. La capitolul ""planuri de viitor"", Vali tace malc. Poate si pentru ca planurile nu pot fi decat de viitor. Aviz amatorilor! Dar oricat ar tacea el, pe principiul ""luati-l p-asta d-aici, ca citeste ganduri!"", eu tot am aflat c-a fost invitat de prietenii dumisale de la Cargo sa participe la un album ""Best Of Cargo"" si ca toata chestia e pe imprimate intr-un studio din Timisoara. De-o fi adevarat, o sa aflam noi singuri toamna asta.
Oricum ar sta treaba, Vali Craciunescu e singurul acordeonist pe care-l stiu care canta rock. Or mai fi si altii, dar de dragul argumentatiei am sa-i ignor cu desavarsire! Traiasca Vali, ca tare ne-a placut!

DUDUIA MARGO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.