Comisia Centrala a Arbitrilor a dat ieri publicitatii lista FIFA pentru arbitri de centru si pentru arbitri asistenti. Principalele decizii sunt excluderea lui Marian Salomir si plasarea lui Sorin Corpodean pe prima pozitie a topului.

Surprinde diferenta cu care au fost judecati cei doi ""centrali"" care au stricat prin deciziile lor derby-urile Steaua - Rapid si Dinamo - Steaua. Daca Salomir a fost lasat in afara celor sase locuri care conteaza, Corpodean a fost situat chiar in varful listei.
EXPLICATII. ""Noi inca nu stim exact cati va alege FIFA de pe aceasta lista. Anul acesta am avut sapte, dar, la ultima vizita pe care a facut-o la Bucuresti, Volker Roth, seful Comisiei de Arbitri a UEFA, ne-a spus ca Romania va avea doar sase arbitri in 2007, restul urmand a fi rezerve la diferite intalniri din calendarul competitional. Despre clasamentul final nu vreau sa comentez"", a spus presedintele CCA, Gheorghe Constantin. Referitor la lista pentru asistenti, Dragos Iliescu a fost inlocuit de Eduard Dumitrescu.

PROBLEME LA OBSERVATORI