Azi debuteaza la Antena 1 o noua emisiune. Cea care va aduce ""Felicia"" pe sticla este nimeni alta decat Carmen Moise (foto). Imediat dupa jurnalul de pranz, in fiecare sambata de la ora 13:15, Carmen ii invita pe telespectatori sa descopere sec
Azi debuteaza la Antena 1 o noua emisiune. Cea care va aduce ""Felicia"" pe sticla este nimeni alta decat Carmen Moise (foto).

Imediat dupa jurnalul de pranz, in fiecare sambata de la ora 13:15, Carmen ii invita pe telespectatori sa descopere secretele unei vieti implinite. ""Am citit undeva ca fericirea nu este un concept clar definit, ci este mai degraba «compusa» din fericiri mai mici"", spune Carmen. In cea de-a doua parte a show-ului, ea va intervieva ""coperta"" saptamanii in curs a revistei Felicia: ""O sa asistati la niste interviuri reusite, pentru ca personalitatile care apar pe coperta revistei sunt oameni deosebiti care au stiut sa se bucure de micile fericiri ale vietii si sa depaseasca greutatile ivite"". (A.V.P.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.