Nicolae Grigore (foto dreapta), mijlocasul Rapidului, s-a declarat ieri convins ca o infrangere in partida de astazi cu FC Arges ar indeparta echipa sa de unul dintre obiectivele propuse, castigarea titlului. "E un meci important pentru noi pentru ca
Nicolae Grigore (foto dreapta), mijlocasul Rapidului, s-a declarat ieri convins ca o infrangere in partida de astazi cu FC Arges ar indeparta echipa sa de unul dintre obiectivele propuse, castigarea titlului. "E un meci important pentru noi pentru ca suntem cam departe de primul loc, sunt destule puncte intre noi si liderul Dinamo. Inca suntem la inceput, mai sunt destule etape, dar o infrangere ne-ar face sa ne indepartam de obiectivul propus. Va fi greu cu FC Arges, ei sunt intr-o situatie dificila si se vor agata de orice minge pe Giulesti. Noi am mai avut probleme cu astfel de echipe. Anul trecut, nu am reusit sa invingem pe Arges nici acasa, nici in deplasare, asa ca speram sa castigam maine (n.r. astazi)", a spus autorul golului rapidist in derby-ul cu Steaua. Grigore a tinut sa anunte ca echipa a fost vizitata marti seara, in cantonamentul de la ProRapid, de catre patronul George Copos, "Domnul Copos a fost aseara pe la noi, asa ca nu se mai poate spune ca suntem singuri. Nu stiu daca mai e suparat, dar ne-a incurajat. Ne-a spus ca dansul crede foarte mult in noi si in Razvan", a explicat Nicolae Grigore, dupa ce Copos a criticat deschis echipa la sfarsitul ultimelor trei partide disputate de Rapid, cu Vaslui si cu Steaua in campionat si cu Nacional Madeira in turul intai al Cupei UEFA. La conferinta organizata ieri de clubul giulestean a participat si Ionut Mazilu, atacantul care a intrat abia de vineri in programul echipei, dupa ce s-a refacut complet la Bologna. "Am venit cu gandul sa dau totul din mine. Vreau sa ajut echipa sa urce cat mai mult in clasament si sa isi indeplineasca obiectivele. Campionatul e lung si se mai pot face multe. N-am prea apucat sa joc, dar presiunea nu cred ca este foarte mare la Rapid. Pot sa spun doar ca se cere mai mult aici. Presiune mai e din partea suporterilor, dar deocamdata ei sunt alaturi de noi si nu cred ca vor fi probleme", a mentionat Mazilu. Intrebat daca o sa-si poata pastra pozitia de golgeter al campionatului cucerita sezonul trecut, atacantul a raspuns: "Important e ca am venit la Rapid, vom vedea pe parcurs. Va fi totusi destul de greu. Daca echipa va avea rezultate ma voi multumit doar cu asta". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.