Giuseppe Giannini, antrenorul lui FC Arges, a declarat ieri ca va sarbatori in mod inedit o eventuala victorie astazi in Giulesti. "Ma voi imbata la prima victorie dupa cele sase infrangeri si asta sper sa se intample dupa meciul cu Rapid", a spus Gi
Giuseppe Giannini, antrenorul lui FC Arges, a declarat ieri ca va sarbatori in mod inedit o eventuala victorie astazi in Giulesti. "Ma voi imbata la prima victorie dupa cele sase infrangeri si asta sper sa se intample dupa meciul cu Rapid", a spus Giannini. Tehnicianul italian a afirmat ca nu este "un dresor de lei cu biciul in mana" asa cum si-ar dori presa locala. "Deocamdata nu mai pot spune nimic pentru ca suntem pe ultimul loc. Multi imi pot spune imbecilul Romaniei daca as comenta criticile din presa dupa sase infrangeri consecutive si ultimul loc ocupat de FC Arges in clasament", a completat Giannini, care anuntase acum doua saptamani ca intra in "silenzio stampa" pentru ca echipa sa este criticata. Fostul international italian a gasit cuvinte de lauda pentru fanii pitesteni care au asistat la infrangerea echipei sale in fata Farului, etapa trecuta. "Au fost mai multi decat ma asteptam si foarte rabdatori. Sunt constient ca in Italia as fi fost demis dupa trei etape", a adaugat Giannini. Portarul Bogdan Arges Vintila a facut un pariu cu jurnalistii locali mizand pe doua victorii in meciurile cu Rapid si Dinamo. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.