Fostul capitan al lui FC Arges, Danut Coman, va fi in poarta giulestenilor astazi, cu toate ca in ultimul timp apara accidentat si este cu moralul la pamant dupa ce mama lui s-a imbolnavit. Faptul ca fostii sai colegi au ajuns pe ultimul loc al clasa
Fostul capitan al lui FC Arges, Danut Coman, va fi in poarta giulestenilor astazi, cu toate ca in ultimul timp apara accidentat si este cu moralul la pamant dupa ce mama lui s-a imbolnavit. Faptul ca fostii sai colegi au ajuns pe ultimul loc al clasamentului in Liga I l-a intristat si mai tare si s-a decis sa nu faca nici o declaratie razboinica inaintea meciului, tocmai pentru a nu pune o presiune in plus asupra pitestenilor. "Nu-mi face niciodata placere sa joc impotriva Argesului, din motive lesne de inteles. Ca jucator al Rapidului, acum, imi doresc victoria, ceea ce ar insemna sa provoc infrangere fostilor mei colegi si din aceasta cauza meciurile contra lui FC Arges nu-mi plac", a spus Coman, care se afla inaintea celui de-al treilea meci Rapid - FC Arges, precedentele doua intalniri terminandu-se la egalitate, 0-0 si 1-1. Daca D. Coman va fi titular, in schimb, Emil Dica, un alt produs al Centrului de Copii si Juniori "Leonte Ianovschi" ajuns la Rapid, nu va fi prezent nici macar in tribuna. Dica este accidentat si se afla la Bologna pentru tratament. Dica are o recidiva la ruptura musculara care l-a tinut pe banca la ultima confruntare dintre FC Arges si Rapid, de la Mioveni, din aceasta primavara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.