In timp ce Mircea Geoana se razboieste cu Adrian Nastase, liderul de la Bucuresti al PSD Sorin Oprescu se gandeste sa-i ia locul presedintelui partidului. Potrivit unor surse din partid, Oprescu nu este inca decis suta la suta daca sa-l concureze pe
In timp ce Mircea Geoana se razboieste cu Adrian Nastase, liderul de la Bucuresti al PSD Sorin Oprescu se gandeste sa-i ia locul presedintelui partidului. Potrivit unor surse din partid, Oprescu nu este inca decis suta la suta daca sa-l concureze pe Geoana la sefia partidului, dar nu este deloc exclus ca acesta sa-si anunte candidatura la viitorul Congres al partidului. De altfel, Oprescu este curtat pe de o parte de pesedistii nemultumiti de prestatia lui Geoana, iar pe de alta parte de apropiatii fostului presedinte, Ion Iliescu. Secretarul general al PSD, Miron Mitrea a comentat, pentru RRA, citat de Rador, o eventuala candidatura a lui Oprescu: "Doctorul este un coleg la care eu tin foarte mult, e un activist de partid cu multe State de serviciu in PSD, a facut multe lucruri bune, are o imagine incontestabil serioasa in randul populatiei, mai ales in Bucuresti. N-am auzit de intentia lui, n-am auzit de aceasta intentie a lui. Oricum, este un politician valid, ca sa spun asa".
Adrian Nastase va fi asteptat maine la partid pentru a da explicatii cu privire la declaratiile sale acide la adresa conducerii. Mircea Geoana, Miron Mitrea si Vasile Dancu vor dori sa afle de la fostul premier daca doreste sa mai ramana in partid. In tot acest timp, Nastase a continuat sa atace conducerea PSD, spunand ca el nu are o problema cu partidul, ci cu unii sefi ai acestuia. Fostul premier si-a exprimat insa convingerea ca PSD nu va decide sa-i retraga sprijinul politic. Pe de alta parte, pesedistii din organizatia Bucuresti s-au intalnit ieri seara pentru a discuta declaratiile dure facute de Nastase in ultima perioada la adresa lui Geoana. De altfel, Ion Iliescu a spus, citat de NewsIn, ca nu crede ca Nastase va fi exclus din partid dupa ultimatumul dat de Mircea Geoana. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.