Democratii si liberalii s-au certat in sedinta Aliantei din cauza secretarului de stat din Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (PD), care l-a atacat dur pe Calin Popescu Tariceanu la sfarsitul saptamanii trecute. Potrivit unor sur
Democratii si liberalii s-au certat in sedinta Aliantei din cauza secretarului de stat din Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (PD), care l-a atacat dur pe Calin Popescu Tariceanu la sfarsitul saptamanii trecute. Potrivit unor surse din PNL, urmare a declaratiilor lui Toader, (al carui nume in dosarul de urmarit alcatuit de Securitate este Tutu), premierul Tariceanu le-a transmis democratilor ca are de gand sa-l dea afara pe democrat. Referindu-se la criticile lui Toader, care a spus despre Tariceanu ca "a ramas un om mic, ca nu a facut anticipate", premierul le-a transmis democratilor ca nu poate accepta asemenea cuvinte din partea unui subordonat. In acel moment, liderul PD Emil Boc a incercat sa-l scuze pe "Tutu", spunandu-i lui Tariceanu ca acesta a muncit mult in minister si ca, prin declaratiile, a incercat si el sa se bage in politica. "Daca vrea sa faca politica, atunci locul lui nu e in Guvern", ar fi replicat si Tariceanu, care le-a transmis democratilor ca si Radu Berceanu, care in prezent este mai mult ministru al Transporturilor decat vicepresedinte PD, sa se abtina de la comentarii politice. Tariceanu le-a reamintit democratilor, in context, regula conform careia ministrii si secretarii de stat din aparatul guvernamental nu trebuie sa se atace intre ei. Aceleasi surse ne-au precizat ca democratul Vasile Blaga, care este superiorul direct al lui Mircea Toader, nu a intervenit in disputa. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.