Deputatul Mona Musca (fost membru PNL) a facut politie politica, a decis ieri Colegiul CNSAS, potrivit unor surse din interiorul institutiei. Dosarul Musca ""Dana"" este singurul din lotul de ieri incadrat la politie politica de membri CNSAS. Mir
Deputatul Mona Musca (fost membru PNL) a facut politie politica, a decis ieri Colegiul CNSAS, potrivit unor surse din interiorul institutiei.

Dosarul Musca ""Dana"" este singurul din lotul de ieri incadrat la politie politica de membri CNSAS. Mircea Dinescu a confirmat, pentru Rompres, verdictul CNSAS potrivit caruia Musca ar fi colaborat cu fosta Securitate ca politie politica. In replica, Mona Musca a spus ca va face contestatie, daca decizia CNSAS va fi de colaborare cu Securitatea ca politie politica si a apreciat ca, daca acesta va fi verdictul, ar fi rezultatul unui joc politic si al unei incorecte aplicari a legii. Ea a sustinut ca din dosarul ei nu reiese ca ar fi facut politie politica, intrucat angajamentul si notele semnate se refereau doar la scolarizarea unor studenti straini si nu au adus atingere drepturilor omului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.