Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat ieri pentru patru etape, atat ca jucator, cat si ca antrenor, pe Ovidiu Stanga (la minge). De asemenea, tehnicianul Universitatii a fost amendat cu 7.000 RON pentru faptul ca l-a lovit pe elevul sau Andre
Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat ieri pentru patru etape, atat ca jucator, cat si ca antrenor, pe Ovidiu Stanga (la minge).

De asemenea, tehnicianul Universitatii a fost amendat cu 7.000 RON pentru faptul ca l-a lovit pe elevul sau Andrei Ionescu dupa meciul cu Poli Iasi. Prezent la sedinta, presedintele executiv Ovidiu Costestin a declarat ca va apela decizia: ""Hotararea este exagerata. Stanga nu a fost eliminat si nici nu i s-a retinut carnetul dupa meci. Am adus in fata comisiei o declaratie autentificata a lui Andrei Ionescu, care sustine ca nu a fost agresat"". Tot ieri, comisia a amanat pentru vineri judecarea cazurilor oficialilor craioveni Adrian Mititelu, Gheorghita Geolgau si Silvian Cristescu, implicati in incidente dupa aceeasi partida.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.