Debutul excelent al Stelei in grupele Champions League i-a facut pe romani sa viseze

Intr-o grupa din care mai fac parte superputerile Olympique Lyon si Real Madrid, lider dupa prima etapa este Steaua Bucuresti, o echipa considerata inainte de intalnirea cu Dinamo Kiev drept out-sider. Tocmai de aceea maniera in care militarii s-au impus in fata ucrainenilor nu doar ca i-a adus in atentia intregii lumi, ba chiar mai mult, elevii lui Olaroiu au reusit sa castige si respectul adversarilor.

OFENSIVI. Urmatoarea partida a campionilor Romaniei va avea loc in Ghencea impotriva Lyon-ului, de departe cea mai in forma, dar si cea mai ofensiva echipa a grupei. De altfel, francezii au demonstrat acest lucru si in fata unui Real Madrid, care, desi are un antrenor italian, Fabio Capello, si se mandrea cu o aparare extraordinara, a reusit ""performanta"" de a incasa doua goluri. Cu un Juninho fenomenal si cu un Fred in zi de gratie, elevii lui G. Houllier n-au avut nici o problema in a-i depasi pe spanioli.

Citeste si:

SPERANTE. Tocmai de aceea intalnirea cu lyonezii va da cu adevarat masura valorii formatiei din Ghencea. Daca stelistii reusesc marti o victorie sau macar un rezultat de egalitate, atunci putem sa speram la depasirea grupelor. Pare un vis nebunesc, nu-i asa? Insa la fel ar fi spus si cel mai infocat suporter stelist, daca ar fi fost intrebat daca favorita sa va inscrie patru goluri in Ucraina. Dupa 10 ani de absenta de la masa bogatilor, ""militarii"" ar accede pentru prima oara in optimile Champions League, performanta nemaireusita de nici o formatie romaneasca. Greu, dar nu imposibil, avand in vedere ce s-a intamplat in urma cu doua saptamani. Una peste alta, avem dreptul ca macar pana marti seara sa visam frumos. Speram doar ca trezirea sa nu fie prea dura.

GRUPA G