""La urgenta"" cu actori si doctori pe acelasi platou Miercuri, TVR 1 va lansa ""La urgenta"", mult asteptatul serial produs de Andrei Zinca. Acesta se doreste a fi prima productie romaneasca despre viata si despre profesia unui grup de medici d

""La urgenta"" cu actori si doctori pe acelasi platou

Miercuri, TVR 1 va lansa ""La urgenta"", mult asteptatul serial produs de Andrei Zinca. Acesta se doreste a fi prima productie romaneasca despre viata si despre profesia unui grup de medici de la un spital de urgenta din Bucurestiul anilor 2000.

ACCIDENT COLECTIV. Primul episod nu face nici o exceptie de la ritmul normal al unui spital in care lucrurile se misca extrem de repede. Primul caz: un accident colectiv a 40 de suporteri dinamovisti si stelisti, ca urmare a unei batai in toata regula pe stadionul ""cainilor rosii"". Tuturor celor implicati in accident li s-a aplicat un machiaj cat se poate de realist. Ionel Popa, special effects make-up, cu o experienta de zece ani in acest domeniu, a ""fabricat"" toate fracturile, capetele sparte, picioarele amputate sau cusaturile in barba. Si daca tot este vorba despre dinamovisi, in acest serial il veti recunoaste pe Ionel Danciulescu, capitanul ""cainilor"".

LA MATERNITATE. Pentru a-si interpreta rolurile cat mai bine, Catalin Paraschiv si Xing Elena Ling au fost nevoiti sa ajunga la urgentaa€¦ Nu pentru ca ar fi suferit de ceva, ci pentru o vizita de lucru de trei ore la maternitate, timp in care au avut sansa sa vada de aproape o tanara nascand. Atat Catalin, cat si Xing au observat cu mare atentie toata activitatea medicilor. Au primit indicatii despre miscarile recomandate viitoarelor mamici in timpul travaliului, modul in care trebuie sa fie ajutat copilul sa iasa, dar si altfel de informatii
folositoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.