PNL nu are, pana in prezent, o solutie pentru postul de presedinte al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), fiind luat in calcul un schimb la nivelul coalitiei in situatia in care, pana maine, nu va fi desemnat un candidat, au declarat sur
PNL nu are, pana in prezent, o solutie pentru postul de presedinte al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), fiind luat in calcul un schimb la nivelul coalitiei in situatia in care, pana maine, nu va fi desemnat un candidat, au declarat surse din PNL. "In momentul de fata, nu avem o solutie pentru postul de presedinte la CNVM, post care ne revine, conform algoritmului politic din coalitie. Daca nu vom reusi sa gasim un om pentru postul doamnei Gabriela Anghelache - actualul sef la CNVM - vom discuta in coalitie pentru un schimb", au declarat sursele liberale. Potrivit acestora, a fost discutata "varianta" Paul Gabriel Miclaus - actualul vicepresedinte CNVM - insa faptul ca acesta a fost invinuit in dosarul Rompetrol i-a facut pe liberali sa renunte la aceasta solutie. Sursele au mai spus ca fostul ministru de Finante, liberalul Ionut Popescu, ar putea fi propunerea PNL pentru sefia CNVM, pe ultima suta de metri.
Camera Deputatilor si Senatul se reunesc in sedinta comuna, in 20 septembrie, pentru a numi un nou presedinte al Comisiei Nationale a Valorilor Mobilare (CNVM), in locul Gabriele Anghelache, careia ii expira mandatul. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.