Compania de telefonie mobila Vodafone Romania si Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, desfasoara un parteneriat in care se incadreaza noua campanie de comunicare "Hagi isi face echipa pentru UEFA Champions League". Clien
Compania de telefonie mobila Vodafone Romania si Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, desfasoara un parteneriat in care se incadreaza noua campanie de comunicare "Hagi isi face echipa pentru UEFA Champions League". Clientii Vodafone Romania pot participa la acest concurs trimitand un SMS la numarul 4244 (HAGI); 10 dintre participanti, prin tragere la sorti, vor castiga dreptul de a urmari pe stadion, alaturi de Hagi, un meci din Liga Campionilor. Campania se va desfasura pana pe 15 noiembrie, iar meciul (din perioada 15 noiembrie - 15 decembrie) va fi selectionat in urma unei cercetari de piata in randul utilizatorilor din Romania. Vodafone este partener al Ligii Campionilor din iulie 2006, contractul cu UEFA fiind valabil o perioada de trei ani. Hagi a declarat ca el considera ca "fotbalul este un fenomen social" si a fost o hotarare foarte usor de luat sa semneze contractul cu Vodafone, "un sustinator al fotbalului, care este sportul rege in multe parti ale lumii". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.