Frumoasa bruneta se poate lauda ca si traieste o ""iubire ca-n filme""

Pe frumoasa Nicoleta Luciu aveti prilejul sa o revedeti pe postul Acasa, unde i-a fost distribuita o noua partitura de telenovela: Ileana, dansatoare in barul ""Princess"". ""Personajul pe care il interpretez eu este prietena buna cu Ioana si Daiana, cu care imparte acelasi apartament. Ileana este sufletista si isi doreste sa faca si altceva decat sa danseze in bar"", a declarat Nicoleta. Ea considera ca are cateva lucruri in comun cu personajul caruia ii da viata: ""Ileana seamana cu mine cand este vorba sa fie alaturi de prietenii ei, sa ii incurajeze. Ca si mie, nu ii place sa vada oamenii suparati si face tot posibilul sa ii ajute"".

IUBIRE CA-N FILME. Nicoleta se poate lauda nu numai ca joaca in ""Iubire ca in filme"", ci si traieste o iubire ca-n filme. A avut timp, in vacanta, sa se bucure alaturi de prietenul sau de clipe minunate petrecute prin Europa. ""Am plecat in Croatia impreuna cu iubitul meu, Zsolt. Am vizitat si Venetia, de care am fost foarte impresionata. De asemenea, m-am intors cu amintiri foarte frumoase si din Austria, si din Germania"", a adaugat Luciu.

REVENIRE. Nicoleta va reveni in peisajul muzical romanesc, de aceasta data solo. Impreuna cu MediaPro Music, ea pregateste lansarea unui material discografic in care va aborda stilul pop-dance. ""Albumul va contine opt piese si doua remixuri. Publicul a putut asculta deja melodiile «Prinde-ma» si «Merg mai departe», pe care le-am interpretat in premiera, la Festivalul de la Callatis. Pentru acest proiect am colaborat cu Laurentiu Duta"", a mentionat Nicoleta. Tot in toamna, Nicoleta va reveni in rolul Soniei din ""Lacrimi de iubire"", o data cu lansarea filmului cu acelasi titlu, o continuare a indragitului serial.