La 25 de ani Tupac a murit ""furios si iute""! La 13 septembrie 1996, Tupac Shakur s-a stins din viata in urma unui schimb de focuri. Evenimentele petrecute in acea noapte au ramas in ceata pana in ziua de azi, iar teoriile privind moartea rapperu

La 25 de ani Tupac a murit ""furios si iute""!

La 13 septembrie 1996, Tupac Shakur s-a stins din viata in urma unui schimb de focuri. Evenimentele petrecute in acea noapte au ramas in ceata pana in ziua de azi, iar teoriile privind moartea rapperului de pe Coasta de Vest au fost pe cat de diverse, pe atat de controversate, in timp ce adevarul a ramas suspendat undeva in timp. Shakur, ale carui piese exprima mizeria, disperarea si violenta vietii de ghetou, a avut o copilarie nefericita si mai ales lipsita de prezenta unui tata. Si-a inceput cariera de artist ca dansator in trupa de rap alternativ Digital Underground.

ALEGERI. Desi milioanele de albume vandute i-au adus notorietatea, rapperul si-a creat o aura neagra din cauza firii sale vulcanice, atat pe scena, cat si in afara ei. Din 1991 si pana la moartea sa, Tupac a fost arestat de opt ori si chiar a petrecut opt luni ""la racoare"". A fost implicat in doua procese, dintre care unul solutionand moartea unui baiat de 6 ani, impuscat accidental in timpul unui schimb de focuri. Ultimii cinci ani din viata rapperului au fost contaminati de arestari si tragedii, cel mai ""remarcabil"" arest fiind cel din 1993, cand Tupac a fost acuzat de violarea unei femei din Brooklyn. Tot in 1993, Shakur a fost arestat pentru impuscarea a doi politisti din Atlanta. Unii au convingerea ca muzica a fost cea care l-a ucis, altii spun ca alegerile pe care le-a facut in viata. Nu vom afla niciodata cine l-a ucis pe Tupac Shakur si motivele pentru care rapperul a facut ce a facut, insa acesta ne-a lasat mostenire muzica, filmele si interviurile sale. Shakur a trait si a murit ""furios si iute""!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.