La show-ul din Hyde Park au fost 40.000 de spectatori Celebra soprana Angela Gheorghiu a fost vedeta unui show transmis de televiziunea BBC si de postul de radio BBC 2, intitulat ""Proms in the Park"". Spectacolul a fost prezentat de faimosul S

La show-ul din Hyde Park au fost 40.000 de spectatori

Celebra soprana Angela Gheorghiu a fost vedeta unui show transmis de televiziunea BBC si de postul de radio BBC 2, intitulat ""Proms in the Park"". Spectacolul a fost prezentat de faimosul Sir Terry Wogan, iar invitatii speciali au fost Vitttorio, Alison Balsom, Roberto Alagna, Lionel Richie, Stefan Banica Jr.

ZIUA DE NASTERE. Lionel Richie a urcat ultimul pe scena din Hyde Park, din cauza intarzierii avionului care l-a adus din Statele Unite la Londra. El a cantat cinci melodii, printre care ""Hello"", ""Dancing on the Ceiling"" si ""All Night Long"", plus alte doua, in premiera, de pe noul album. Chiar inaintea lui Richie, Gheorghiu a cantat in duet cu Banica Jr ""Numele tau"", in varianta engleza. La sfarsitul show-ului, Angela si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prieteni romani, care au plecat la Londra special pentru acest eveniment.

EXPERIMENT. ""Ceea ce am facut cu Stefan in Romania nu este inedit, inainte am cantat in fata Reginei Beatrix a Olandei, ""Les Vieux amants"" a lui Jacques Brel, alaturi de un tanar actor. Pe Stefan il cunosc de mult si, mi-a zis ca-mi va scrie un cantec. De la inceput i-am spus ca, daca nu-mi place, nu-l cant. Dar mi-a placut si impreuna cu un orchestrator englez si Adrian Enescu, am demarat. Am incercat sa realizam o legatura muzicala intre cele doua stiluri si cred ca ne-a iesit"" - Angela Gheorgiu.

SEMNALE EDITORIALE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.