La show-ul din Hyde Park au fost 40.000 de spectatori

Celebra soprana Angela Gheorghiu a fost vedeta unui show transmis de televiziunea BBC si de postul de radio BBC 2, intitulat ""Proms in the Park"". Spectacolul a fost prezentat de faimosul Sir Terry Wogan, iar invitatii speciali au fost Vitttorio, Alison Balsom, Roberto Alagna, Lionel Richie, Stefan Banica Jr.

ZIUA DE NASTERE. Lionel Richie a urcat ultimul pe scena din Hyde Park, din cauza intarzierii avionului care l-a adus din Statele Unite la Londra. El a cantat cinci melodii, printre care ""Hello"", ""Dancing on the Ceiling"" si ""All Night Long"", plus alte doua, in premiera, de pe noul album. Chiar inaintea lui Richie, Gheorghiu a cantat in duet cu Banica Jr ""Numele tau"", in varianta engleza. La sfarsitul show-ului, Angela si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prieteni romani, care au plecat la Londra special pentru acest eveniment.

Citeste si:

EXPERIMENT. ""Ceea ce am facut cu Stefan in Romania nu este inedit, inainte am cantat in fata Reginei Beatrix a Olandei, ""Les Vieux amants"" a lui Jacques Brel, alaturi de un tanar actor. Pe Stefan il cunosc de mult si, mi-a zis ca-mi va scrie un cantec. De la inceput i-am spus ca, daca nu-mi place, nu-l cant. Dar mi-a placut si impreuna cu un orchestrator englez si Adrian Enescu, am demarat. Am incercat sa realizam o legatura muzicala intre cele doua stiluri si cred ca ne-a iesit"" - Angela Gheorgiu.

SEMNALE EDITORIALE