Spiritul lui Cobain, liderul trupei Nirvana, a comunicat cu mediumul Victoria Bullis Victoria Bullis sustine ca faimosul rocker, care s-a sinucis in anul 1994, a posedat un suflet torturat si depresiv, deoarece, in secolul al-XVI-lea, acesta a a

Spiritul lui Cobain, liderul trupei Nirvana, a comunicat cu mediumul Victoria Bullis

Victoria Bullis sustine ca faimosul rocker, care s-a sinucis in anul 1994, a posedat un suflet torturat si depresiv, deoarece, in secolul al-XVI-lea, acesta a apartinut unui criminal. Mediumul a declarat ca, in cadrul unei ""intalniri recente"" cu fostul lider al grupului Nirvana, acesta i-a marturisit ca si-a rezolvat toate ""problemele"" legate de trecutul sau violent. Bullis explica motivele pentru care sufletul regretatului rocker a fost chinuit timp de secole. In timpul unei ""vieti"" din secolul al XVI-lea, barbatul in corpul caruia a fost gazduit a inchis un grup de oameni in pivinita unui castel si i-a lasat sa se sufoce. Toate ""vietile"" traite ulterior de sufletul care i-a apatinut lui Cobain au fost marcate de mustrari de constiinta si stari depresive.

SUFLET PASAGER. Potrivit lui Bullis, fiica lui Cobain, Frances Bean, nascuta in 1992, ar fi fost ruda unuia dintre cei sufocati in beci si, din aceasta cauza, fata traieste un acut sentiment de culpabilitate. Mediumul sustine ca, la inceputul anilor a€™20 ai secolului XX, sufletul lui Cobain a trait in corpul unei femei provocatoare. Victoria a declarat ca, in timpul uneia dintre ""convorbirile"" avute cu spiritul lui Cobain, acesta i-a marturisit ca intentioneaza sa revina pe Pamant sub infatisarea unui pianist de muzica clasica si ca va fi un copil-minune.

NEWS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.