Unde ies cuplurile celebre la distractie Cand vine vorba de distractie, de petreceri sau pur si simplu de odihna, multe cupluri de vedete prefera sa iasa in cluburi sau locuri pe care le frecventeaza destul de des. Sa vedem cine sunt petrecaretii

Unde ies cuplurile celebre la distractie

Cand vine vorba de distractie, de petreceri sau pur si simplu de odihna, multe cupluri de vedete prefera sa iasa in cluburi sau locuri pe care le frecventeaza destul de des. Sa vedem cine sunt petrecaretii !
Kylie Minogue si iubitul ei, Olivier Martinez, au preferinte mai elevate. De pilda, cei doi prefera sa-si petreaca week-end-urile in Hartwell House (Buckinghamshire, Anglia), o proprietate construita in secolul al VII-lea, care detine gradini uimitoare, terenuri de golf, sali pentru tratamente de ingrijire corporala si piscine in stil renascentist. Cine mai merge? Kate Moss, Geri Halliwell, Uma Thurman, Sean Connery si chiar Bill Clinton n-au ocolit frumosul tinut.

DESTINDERE. Gwyneth Paltrow si Chris sunt fani ai artei culinare japoneze din localul Zuma. Tot aici au calcat pragul si Russell Crowe si George Clooney. Meniul costa in jur de 60 de dolari de persoana. Inainte de a divorta, Sir Paul si Heather Mill obisnuiau sa-si petreaca week-end-ul relaxandu-se la hotelul ""Sharrow Bay Country House"", situat pe malul lacului Ullswater din Cumbria (Anglia). Pe langa privelistea minunata, hotelul mai dispune de un ""private jet"", barci de agrement si pentru pescuit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.