Vasluienii Marius Croitoru, Cristian Haisan si Petar Jovanovic au fugit de la echipa imediat dupa infrangerea suferita duminica, pe teren propriu, scor 1-2 cu Dinamo, in etapa a 7-a a Ligii I. Cei trei nu s-au prezentat la autocarul echipei, desi dup
Vasluienii Marius Croitoru, Cristian Haisan si Petar Jovanovic au fugit de la echipa imediat dupa infrangerea suferita duminica, pe teren propriu, scor 1-2 cu Dinamo, in etapa a 7-a a Ligii I. Cei trei nu s-au prezentat la autocarul echipei, desi dupa meciul cu Dinamo jucatorii vasluieni aveau programata plecarea in cantonamentul de la Gura Humorului. Croitoru, Haisan si Jovanovic nu au putut fi contactati de conducerea clubului si de antrenorul Gheorghe Multescu, care doreau sa afle motivele fotbalistilor. In cazul jucatorilor Croitoru si Haisan, pe telefoanele mobile au raspuns sotiile acestora, care au sustinut ca fotbalistii sunt plecati cu echipa. "Probabil le-a fost rusine de prestatia de la meciul cu Dinamo. Nu am avut timp sa reactionam. Si-au facut bagajele si au plecat", a declarat Multescu, care a precizat ca fotbalistii nu vor mai fi primiti la lot. Croitoru, capitanul echipei, a fost acuzat dur dupa meci de fostul finantator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu. "Croitoru trebuia sa imbrace tricoul rosu astazi, pentru ca ii venea mult mai bine, se mula pe el", a spus Porumboiu, care a acuzat si arbitrajul: "Dinamo este Dinamo peste tot. Nu a aratat ca o echipa mare, de locul intai si, ca de fiecare data, arbitrajul a lasat de dorit". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.