Cele mai vechi si aprige rivale din fotbalul romanesc se vor intalni in aceasta seara, de la ora 20:30, pe Stadionul Dinamo, intr-un meci din cadrul etapei a 8-a a Ligii I, care se anunta incendiar si care va fi transmis in direct la TVR 1. L

Cele mai vechi si aprige rivale din fotbalul romanesc se vor intalni in aceasta seara, de la ora 20:30, pe Stadionul Dinamo, intr-un meci din cadrul etapei a 8-a a Ligii I, care se anunta incendiar si care va fi transmis in direct la TVR 1.

Lideri in campionat, cu patru puncte avans, dinamovistii lui Mircea Rednic isi doresc marirea diferentei, in vreme ce campioana vine in ""Groapa"" pentru a reduce ecartul si a-si confirma dominatia ultimilor ani.
DINAMO. ""Acesta este adevaratul test de maturitate pentru noi. Avem punctaj maxim dupa sapte etape si vom bate si Steaua"", a declarat directorul executiv al ""cainilor"", Cristi Borcea. De aceeasi parere este si Mircea Rednic, care isi doreste, in plus, si primul succes ca antrenor in fata rivalilor din Ghencea: ""Imi era dor de un derby Dinamo - Steaua. Ii respectam si suntem constienti ca formeaza o echipa puternica. Sper sa invingem, pentru noi, pentru suporteri si pentru viitorul acestei echipe. Pana acum, in calitate de antrenor, nu am invins Steaua. Sper ca acum sa vina prima victorie"". Tehnicianul ros-albilor nu are probleme, Adrian Cristea fiind complet refacut. Referitor la eterna dilema privind rotatia celor trei atacanti, ""Puriul"" a precizat: ""S-ar putea sa joace toti trei sau poate doar unul singur. Este bine ca am de unde alege"". Conducerea dinamovista i-a anuntat pe fotbalisti ca joaca pentru o prima de 10.000 de dolari, bani pe care ii vor incasa daca inving pe Steaua si, peste doua etape, pe Rapid.
STEAUA. In replica, antrenorul ros-albastrilor a declarat: ""Sansele sunt egale. Dinamo are un avantaj pentru ca joaca pe teren propriu si au un moral bun, insa nu este un avantaj esential. Echipele se cunosc bine si va fi un meci cel putin de greu ca si cel cu Rapid. Important e sa nu repetam greselile. Ar fi foarte bine ca jucatorii mei sa faca in acest meci exact acelasi lucru pe care l-au facut cu celalalt Dinamo. Totusi, ar putea sa fie mai greu, pentru ca Dinamo Bucuresti ne cunoaste mult mai bine decat cel din Kiev"". Cosmin Olaroiu a mai acuzat o data programul infernal: ""Este unul foarte incarcat si nu inteleg ce au gandit oamenii pe care l-au facut. Nu stiu de ce jucam mai multe meciuri in tur decat in retur si nu inteleg de ce ne grabim atat sa comasam totul"".

DEZVALUIRE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.