""Best of 06"", albumul pe care interpretul Ducu Bertzi il va lansa maine, este o selectie a celor mai solicitate piese in concerte si
la radio, reorchestrate
de Adi Ordean.

Lansarea albumului va avea loc maine, de la ora 14:00, la Green Hours, de ziua de nastere a solistului (impli-neste 51 de ani). Ducu a lansat pana in prezent sase albume: ""Acest «Best of» intentionam sa-l inregistrez cu cativa ani in urma, insa m-am vazut nevoit sa-l aman din cauza concertelor si turneelor. Apoi am fost preocupat si de finalizarea proiectului «Cantece din Maramures»"".
COLABORARE. La acest album, el a lucrat cu Marius Batu si cu Mihai Nenita si, nu in cele din urma, cu Adi Ordean. In copilarie, Ducu a cantat la vioara timp de opt ani, dupa care, in anii de liceu, si-a cumparat o chitara. La scurta vreme si-a infiintat trupa rock ""Mi Bemol Rock"". In 1973 renunta la rock in favoarea folk-ului, castigand trofeul la Festivalul de muzica si poezie din Sighet. A debutat la Cenaclul Flacara in 1976, iar trei ani mai tarziu a participat la prima sa inregistrare radiofonica cu piesa ""Cand s-o-mpartit norocul"". In peste 30 de ani de activitate, numarul spectacolelor a ajuns la 4.000. In 2003, artistul a pus pe picioare proiectul ""Ducu Bertzi si invitatii sai"". Impreuna cu Florian Pittis, Marius Batu si Mihai Nenita, Bertzi a realizat o serie de sase spectacole la Teatrul Nottara, ce au fost prezentate si in turneele din tara si din strainatate. Ducu Bertzi este si om de radio, emisiunea sa, ""Omul cu chitara"", de la Radio Romania Actualitati implinind noua anisori. La multi ani!