Presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National, Constantin Iacov, a declarat duminica seara, la finalul partidei cu Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-0, ca se gandeste sa se retraga din fotbal din cauza arbitrajelor potrivnice. "Eu chiar ma
Presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National, Constantin Iacov, a declarat duminica seara, la finalul partidei cu Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-0, ca se gandeste sa se retraga din fotbal din cauza arbitrajelor potrivnice. "Eu chiar ma gandesc serios daca mai merita sa investesc in fotbal sau nu. Pentru ca in cazul asta nu are rost sa vin sa-mi fac nervi si sa discut de arbitraje. E prima oara cand imi ridic aceasta problema. Oamenii nu mai vin sa vada un meci de fotbal, ci o brigada de arbitri care fac meciul cum vor dansii. Mai bine aducem arbitri orbi si tot vor fi arbitraje mai bune", a afirmat Iacov. Oficialul gruparii "bancare" sustine ca echipa sa nu a fost lasata sa joace de arbitri si ca a castigat cu noroc partida cu Ceahlaul. "E greu sa joci cand arbitrii stau cu fanioanele sus. In primele 80 de minute am jucat impotriva fanionului ridicat. Orice faza la noi era ofsaid. E pacat ca se intampla asa ceva, ca exista astfel de arbitri. Daca ajungem sa jucam mereu impotriva arbitrajelor mai bine ne lasam de fotbal. Mai bine jucam in Intertoto si ne facem alte sperante", a adaugat presedintele CA al lui FC National. Iacov considera ca o mare parte din vina ii apartine presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, care nu doreste sa discute problema arbitrajelor. "Oameni ca Bosanceanu sau Penescu, care nu fac parte din vechea garda din fotbal, vin si vorbesc de arbitraje potrivnice. Dragomir are o tacere mai mult decat suspecta in ultimele trei saptamani. Nu vrea sa vorbeasca despre ce se intampla in arbitraj", a adaugat Iacov. Presedintele clubului din Cotroceni sustine ca Dragomir trebuie sa se implice in problema arbitrajelor pentru ca "deocamdata nu a fost arestat". "In loc sa faca trafic de influenta la acea terasa care nici macar nu-i apartine, sa iasa sa vorbeasca de arbitraje. Deocamdata n-a fost arestat si este inca presedintele LPF. Trebuie sa avem si noi curajul la fel ca in Polonia sau Italia si sa arestam pe cineva din fotbal si atunci poate ca se va schimba ceva. Eu stiu o vorba, cand trei oameni iti spun ca esti beat te duci si te culci. Lui Dragomir ii spune o tara intreaga ca e prost si nu vrea sa inteleaga. Inseamna ca sunt eu prost, asta e", a mentionat Iacov.
Duna: "Se vede o schimbare"
FC National a castigat cu 2-0 partida de pe teren propriu cu Ceahlaul, disputata duminica seara. "Am obtinut o victorie foarte importanta. Se vede o schimbare in atitudinea jucatorilor si daca vom continua asa nu ne vom intoarce cu mana goala din urmatoarele deplasari", a precizat Marin Duna, antrenorul lui FC National. De partea cealalta, antrenorul Ceahlaului, Ion Moldovan, a declarat ca echipa sa a jucat sub posibilitati. "Am pierdut un meci pe care nu cred ca meritam sa-l pierdem. Din pacate, nu putem sa facem doua meciuri bune consecutiv. Nu suntem intr-o situatie foarte delicata, dar trebuie sa luam anumite masuri, deoarece evolutia jucatorilor nu a fost cea mai buna. Echipa a jucat sub posibilitatile ei. Suntem ca o formatie a satelor: aruncam o minge si apoi alergam toti dupa ea", a spus Moldovan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.