Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) va organiza in 2009, la Muzeul de Arta Moderna din New York, o expozitie de arta romaneasca contemporana, al carei subiect va fi "Urmasii lui Brancusi", a declarat pentru Mediafax Virgil Nitulescu, consilier in M
Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) va organiza in 2009, la Muzeul de Arta Moderna din New York, o expozitie de arta romaneasca contemporana, al carei subiect va fi "Urmasii lui Brancusi", a declarat pentru Mediafax Virgil Nitulescu, consilier in MCC. El a negociat acest fapt in cadrul unei vizite la New York unde s-a intalnit cu reprezentanti ai Muzeului Metropolitan si ai Muzeului de Arta Moderna. "Vom organiza o expozitie de arta romaneasca la Muzeul de Arta Moderna din New York, in 2009, pentru ca mai devreme nu este posibila o astfel de manifestare, spatiile muzeului fiind inchiriate deja. Expozitia va fi una de arta romaneasca contemporana care va porni de la spiritul mostenirii lui Brancusi", a declarat Nitulescu. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.