Clipe de cosmar la National Geographic Channel Un Boeing 747 al companiei aeriene israeliene El-AL decoleaza de pe Aeroportul Schipol din Amsterdam la 4 octombrie 1992. Pe cand urca abrupt deasupra unuia din cele mai populate orase europene, cel

Clipe de cosmar la National Geographic Channel

Un Boeing 747 al companiei aeriene israeliene El-AL decoleaza de pe Aeroportul Schipol din Amsterdam la 4 octombrie 1992. Pe cand urca abrupt deasupra unuia din cele mai populate orase europene, cele doua motoare enorme de pe aripa dreapta se desprind si cad la sol. Dupa opt minute de eforturi de revenire pe aeroport, avionul se prabuseste intr-un bloc de apartamente aglomerat. In mod miraculos, doar 43 de oameni sunt ucisi. A fost un atac terorist, o defectiune mecanica sau un accident? Cu ajutorul simularilor pe computer, documentarul ""Prabusire in Amsterdam"" va dezvalui la 24 septembrie, ora 22:00, ce a doborat, in realitate, zborul 1862 al companiei El-AL.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.