Autoritatile romane si olandeze au pus capat activitatii infractionale a unei retele de trafic de persoane care actiona pe teritoriile celor doua state. Descinderi spectaculoase au avut loc ieri in 12 locatii din Botosani si Suceava, la actiune

Autoritatile romane si olandeze au pus capat activitatii infractionale a unei retele de trafic de persoane care actiona pe teritoriile celor doua state.

Descinderi spectaculoase au avut loc ieri in 12 locatii din Botosani si Suceava, la actiunea coordonata de procurorii DIICOT participand nu doar membrii Detasamentului de Interventii Speciale Aquila, ci si jandarmi si ofiteri de politie judiciara din cadrul IGPR-DGCO, cu sprijinul SRI si al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI. In urma celor 12 perchezitii domiciliare au fost ridicate pentru audieri 11 persoane, printre care si cumnatul lui Clamparu, Ion Dafin. Totodata, a fost confiscat un pistol de calibrul 9 si documente de calatorie si de transfer bancar, inscrisuri, bunuri si valori provenite din activitatea infractionala a membrilor retelei, necesare pentru definitivarea cercetarilor.
Acuzatiile sunt de trafic de persoane, inclusiv minori, si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Anchetatorii au stabilit ca reteaua actiona pe trei paliere.

(R. Constantin)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.