George Copos a trimis ieri o scrisoare deschisa presedintelui FRF, Mircea Sandu, in care ii cere acestuia sa demita conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor si sa permita delegarea arbitrilor straini la meciurile din Liga I. "Va solicit imperios rec
George Copos a trimis ieri o scrisoare deschisa presedintelui FRF, Mircea Sandu, in care ii cere acestuia sa demita conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor si sa permita delegarea arbitrilor straini la meciurile din Liga I. "Va solicit imperios reconsiderarea intregii activitati legate de arbitrajul romanesc, un domeniu in care aveti o responsabilitate majora. Iar un prim pas ar fi, nu numai in opinia mea, demiterea intregii conduceri a CCA, acuzata inclusiv de gestul recent, fara precedent, al unui arbitru care a ales sa plece intempestiv, direct de pe teren, din institutia condusa de catre domnul Gheorghe Constantin <<Valcea>>! Probabil veti replica afirmand ca ati dat independenta oamenilor care raspund de aceasta activitate. Corect, dar nu uitati ca arbitrajul intra sub umbrela d-voastra si ca de activitatea celebrei Comisii Centrale de Arbitri sunteti direct raspunzator, ca de oricare alt sector aflat in organigrama FRF. Daca nu aveti solutii la indemana, lasati totul pe seama managerilor sau arbitrilor straini, pe care macar nu-i suspecteaza nimeni", se arata in scrisoarea lui Copos. Tot ieri, presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, s-a plans lui Mircea Sandu de situatia arbitrajului romanesc, spunandu-i ca foarte multe cluburi nu mai au incredere in arbitrii romani. "Mi-am spus punctul de vedere. Dupa parerea mea, arbitrajul este mult sub nivelul fotbalului romanesc. Suntem foarte multe cluburi care nu mai avem incredere in arbitri si acest lucru este dezonorant pentru arbitraj. Suntem obligati sa cerem arbitri straini", a spus Muresan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.