Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat ca arbitrul Marian Salomir a fost retinut de la delegari si a precizat ca nu-l va mai sustine pe centralul clujean sa figureze pe lista FIFA. Gravele erori de arbitraj ca
Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat ca arbitrul Marian Salomir a fost retinut de la delegari si a precizat ca nu-l va mai sustine pe centralul clujean sa figureze pe lista FIFA.

Gravele erori de arbitraj care s-au comis in ultima etapa de campionat au dus la suspendarea mai multor cavaleri ai fluierului, unul dintre acestia fiind Marian Salomir, centralul partidei Steaua - Rapid.
JOS. Trei arbitri care au condus la centru partide din cadrul etapei a 7-a au primit note sub 7 din partea observatorilor. Astfel, centralul partidei UTA - Gloria Bistrita, Victor Stanisteanu, nu va mai fi delegat pentru a conduce partide din primul esalon. Vasile Bratu, cel care a oficiat la centru la partida Poli Timisoara - CFR Cluj, a primit cea mai grea sanctiune, acesta urmand a arbitra numai meciuri din al treilea esalon si la juniori. Marian Salomir a fost si el retinut pe termen nelimitat pentru prestatia de la Steaua - Rapid.
DEZAMAGIRE. ""Credeam ca un arbitru cu experienta lui Salomir poate duce la capat un derby. M-am inselat in aceasta privinta, fiind clar pentru mine ca el a dezavantajat ambele formatii. Mi-a creat atata suparare incat nu-l voi mai sustine sa figureze pe lista UEFA. Sincer, am vrut sa aduc brigada straina pentru meciul Dinamo - Steaua, dar timpul prea scurt nu mi-a permis"", a declarat dezamagit Costica ""Valcea"". Acesta a mai declarat ca aducerea unor brigazi din strainatate ar crea o stare de liniste la CCA, dar spera ca de acum inainte arbitrii romani nu vor mai gresi si nu va fi nevoit sa apeleze la cavaleri ai fluierului din afara. Valceanul a incheiat prin a spune ca nu s-a pus niciodata problema ca el sa-si dea demisia din fruntea arbitrilor, pentru ca a inceput o munca si vrea sa o duca la bun sfarsit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.