Cartea dupa care Stone a facut filmul Cartea ""102 minute"" a reporterilor de la New York Times Jim Dwyer si Kevin Flynn, o poveste a luptei pentru supravietuire din Turnurile Gemene la 11 septembrie, a fost publicata recent in limba romana de Edi

Cartea dupa care Stone a facut filmul

Cartea ""102 minute"" a reporterilor de la New York Times Jim Dwyer si Kevin Flynn, o poveste a luptei pentru supravietuire din Turnurile Gemene la 11 septembrie, a fost publicata recent in limba romana de Editura Nemira.

LUPTA. Timp de 102 minute, in dimineata zilei de 11 septembrie 2001, 14.000 de oameni s-au luptat pentru viata la World Trade Center. Cartea intentioneaza sa dezvaluie ce s-a intamplat atunci, ""exclusiv din perspectiva oamenilor din interiorul Turnurilor Gemene - angajati ai firmelor, vizitatori si salvatorii care le-au sarit in ajutor"". O privire din interior asupra unei zile pe care lumea intreaga a trait-o numai din afara; o lupta inegala cu spaima, cu moartea si cu haosul purtata de oameni obisnuiti aflati in situatii imposibile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.