O pana de curent la un semafor de pe Strada Doamna Ghica a dat ieri peste cap traficul in cartierul Colentina si in zona Obor. Guvernul a decretat trei zile libere pentru bucuresteni, la 27, 28 si 29 septembrie, cu ocazia Sommet-ului Francofonie

O pana de curent la un semafor de pe Strada Doamna Ghica a dat ieri peste cap traficul in cartierul Colentina si in zona Obor.

Guvernul a decretat trei zile libere pentru bucuresteni, la 27, 28 si 29 septembrie, cu ocazia Sommet-ului Francofoniei. Unul dintre motivele invocate a fost traficul care ar fi fost dat peste cap de zecile de coloane oficiale care vor trece pe strazile Capitalei. In restul zilelor insa, autoritatile nu au solutii pentru aglomeratie si par neputincioase atunci cand o banala pana de curent transforma drumul spre serviciu intr-o ""aventura"" printre soferi nervosi, claxoane si motoare incinse.
PANA BUCLUCASA. Ieri-dimineata, locuitorii Sectorului 2 au stat zeci de minute pe strazile din zona Obor-Colentina pentru ca un semafor de la intersectia Doamna Ghica-Petricani nu a functionat. Potrivit viceprimarului Capitalei, Razvan Murgeanu, cauza a fost o pana de curent. Politia Rutiera a suplimentat numarul de agenti trimisi in zona, insa acestia nu au facut fata numarului mare de masini. Potrivit comisarului Constantin Stroescu, de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei, pe fondul aglomeratiei de zi cu zi, minora ""perturbare s-a propagat"". Astfel ca s-au format cozi si blocaje pe mai multe artere principale: Doamna Ghica, Lacul Tei, Colentina, Mihai Bravu, Iancului. Soferii care au fost prinsi in acest blocaj s-au vazut in situatia de a parcurge in zeci de minute cele cateva sute de metri dintre intersectiile Iancului-Mihai Bravu. Situatia din Sectorul 2 s-a adaugat blocajelor care se produc zi de zi in ""punctele fierbinti"" deja cunoscute. Podul Grant, Gara de Nord, Piata Unirii sunt doar primele in topul acestora.

PREA MULTE MASINI IN CAPITALA?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.