Noul Volvo cabriolet, o masina pentru care toata lumea te invidiaza Cel mai bine o masina se testeaza in trafic. Este un truism, sunt de acord, dar nu la ""ce stie sa faca"" noul C70 ma refer, ci la potentialul de vedeta. Sa vedem. In Romania,

Noul Volvo cabriolet, o masina pentru care toata lumea te invidiaza

Cel mai bine o masina se testeaza in trafic. Este un truism, sunt de acord, dar nu la ""ce stie sa faca"" noul C70 ma refer, ci la potentialul de vedeta. Sa vedem. In Romania, o vedeta este o persoana care este deopotriva admirata si invidiata, dupa care intorci capul pe strada, pe care o fotografiezi si pe care deopotriva ai vrea sa o injuri printre dinti daca iti intoarce spatele sau, dimpotriva, strange in brate daca este prietenoasa. Acest potential de vedeta il are, cu siguranta, si noul C70. In test-drive-ul prin circulatia bucuresteana, partenerii de trafic nu s-au multumit sa traga cu ochiul, ci au reactionat instantaneu: de la claxoanele ""pleaca o data de la semafor"", pana la guri cascate larg si priviri deopotriva pofticioase si admirative. Pana si bunicutii cu masini de carton s-au trezit ca au ceva de spus in aceasta problema.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.