Austriacul Jurgen Melzer l-a invins ieri pe italianul Filippo Volandri, scor 6-1,7-5, in finala turneului de tenis BCR Open Romania, organizat la Bucuresti. Melzer, nascut pe 22 mai 1981, la Viena, cucereste astfel primul sau titlu din cariera de juc
Austriacul Jurgen Melzer l-a invins ieri pe italianul Filippo Volandri, scor 6-1,7-5, in finala turneului de tenis BCR Open Romania, organizat la Bucuresti. Melzer, nascut pe 22 mai 1981, la Viena, cucereste astfel primul sau titlu din cariera de jucator profesionist, inceputa in 1999. Melzer a intrat in posesia cecului de 44.100 euro. Austriacul, purtand tricou si sapca rosie, a multumit publicului pentru sustinere si a ridicat Trofeul Tiriac-Nastase ce revine castigatorului. Trofeul va fi atribuit definitiv primului jucator care castiga de trei ori turneul. Vollandri, imbracat in alb, l-a felicitat pe invingator pentru saptamana sa perfecta de la Bucuresti si a spus ca in 2007 spera sa castige finala. La ultima zi a competitiei au participat premierul Calin Popescu Tariceanu, Ilie Nastase - presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac si Nadia Comaneci. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.