Dupa severa infrangere de la Bistrita, scor 1-4, patronul Stiintei, Adrian Mititelu, a luat foc, fiind suparat atat pe evolutia echipei, cat mai ales pe centralul Anton Helesteanu, pe care l-a numit ""hot"".

Daca infrangerea din penultima etapa cu Dinamo a fost data uitarii repede, ultimul esec al elevilor lui Ovidiu Stanga, la Bistrita, a involburat destul de rau apele in Banie.
ATAC. ""Acest arbitru e un hot, ne-a furat pe fata. A dat un penalty care nu a fost, plus ca la golul doi al Bistritei a fost fault in atac. Toata saptamana am avut informatii ca Helesteanu ne va fura"", a declarat indignat patronul Adrian Mititelu. Acesta a spus ca este suparat si pe echipa si ca le va bloca jucatorilor salariile pana vor ajunge la zero in clasamentul adevarului.
DEGRINGOLADA. Desi pe banca Universitatii se afla destule nume cu rezonanta, cum ar fi Costica Stefanescu, Ovidiu Stanga sau Nae Ungureanu, echipa este in degringolada totala, nestiind de cine sa asculte. Ovidiu Stanga chiar declarase dupa meciul de la Bistrita ca, daca echipa va juca in continuare asa cum a evoluat in meciul cu elevii lui Ovidiu Ioan Sabau, se va bate pentru evitarea retrogradarii.
Adrian Mititelu il contrazice pe antrenorul-jucator spunand ca are incredere in propriii jucatori. ""Trebuie sa avem incredere in baieti. Eu continuu sa sper ca la sfarsitul turului vom termina in primele opt echipe"", a spus oficialul craiovean.
ALTERCATIE. Nemultumiti de rezultatele slabe inregistrate de echipa, mai multi fani ai Stiintei s-au deplasat luni seara in cantonamentul favoritilor, pentru a le cere socoteala. Primele lucruri pe care acestia le-au reprosat conducerii au fost lipsa de transferuri si implicit subtirimea lotului. Fanii l-au intrebat pe vicepresedintele Silvian Cristescu de ce s-a renuntat in vara la mai multi jucatori de valoare, printre ei aflandu-se si Dorel Zaharia, plecat la Bistrita, autor a doua goluri in poarta lui Bornescu, in ultima etapa. Unul dintre suporteri sustine ca fostul mijlocas al Craiovei l-a bruscat si l-a injurat. Cristescu s-a rezumat in a spune ca stia ca suporterii vor veni in cantonament ""pusi pe scandal"".

PREMIERA