Viceamiral, noul sef al Armatei Romane
Varsta: 54 de ani Viceamiralul Gheorghe Marin a fost numit ieri prin decret prezidential sef al Statului Major General, dupa ce fostul sef al Armatei, generalul Eugen Badalan, a fost trecut in rezerva,
Viceamiral, noul sef al Armatei Romane
Varsta: 54 de ani Viceamiralul Gheorghe Marin a fost numit ieri prin decret prezidential sef al Statului Major General, dupa ce fostul sef al Armatei, generalul Eugen Badalan, a fost trecut in rezerva, fiind urmarit penal. Proaspatul comandant al SMG a absolvit Institutul de Marina ""Mircea cel Batran"" in 1974. Viceamiralul Gheorghe Marin a mai absolvit si Facultatea de Cibernetica a Academiei de Studii Economice. Este doctor in stiinte militare, conducator de doctorat la Universitatea Nationala de Aparare si este absolvent al cursului pentru generali si amirali la Colegiul NATO de la Roma (Italia). De la 1 aprilie 2004 este seful Statului Major al Fortelor Navale. Este casatorit si are o fiica. Pentru decizia presedintelui si pentru misiunea de a intari onoarea uniformei militare, Jurnalul National il declara pe viceamiralul Gheorghe Marin ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.