TURCIA, Super Lig, etapa a 5-a * CORNEL FRASINEANU a marcat un gol pentru Bursaspor, invingatoare cu 3-1 pe teren propriu cu Sakaryaspor. Frasineanu a fost integralist si a punctat pentru 2-0 in minutul 35. Tot la Bursa, DANIEL PANCU a fost titular,
TURCIA, Super Lig, etapa a 5-a * CORNEL FRASINEANU a marcat un gol pentru Bursaspor, invingatoare cu 3-1 pe teren propriu cu Sakaryaspor. Frasineanu a fost integralist si a punctat pentru 2-0 in minutul 35. Tot la Bursa, DANIEL PANCU a fost titular, fiind schimbat in minutul 76. GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gaziantepspor, 2-2 acasa cu Ankaragucu, si a primit un cartonas galben.
ELVETIA, Challenge League, etapa a 6-a * CRISTIAN IANU a marcat pentru AC Bellinzona in meciul castigat in deplasare cu scorul de 3-2 in favoarea celor de la Kriens. Ianu a marcat in minutul 46 si a bifat toate minutele, la fel ca si CRISTIAN TODEA. ADRIAN PIT nu a fost inclus in lotul lui Bellinzona din cauza unei accidentari.
OLANDA, Casino Eredivisie, etapa a 3-a * GEORGE OGARARU (foto) a fost integralist pentru Ajax Amsterdam, care a castigat cu 3-0 pe teren propriu meciul cu Vitesse Arnhem. Coechipierul sau, NICOLAE MITEA, nu a fost inclus in lot, el urmand sa reintre abia saptamana viitoare in programul normal de pregatire al echipei, dupa o ruptura musculara suferita la jumatatea lunii iulie.
BELGIA, Eredivisie, etapa a 5-a * ALIN STOICA a fost introdus pe teren in minutul 67 al partidei pe care KAA Gent, noua sa echipa, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 1-3, cu Racing Genk.
UNGARIA, NB-I, etapa a 5-a * ION IBRIC, LUCIAN MUNTEANU, SERGIU HOMEI si MARIUS RADU titulari la Sopron, echipa patronata de MARIUS VIZER si care il are director tehnic pe TIBOR SELYMES, a fost invinsa in deplasare cu 2-0 de Gyor. CRISTIAN CIGAN a fost trimis pe teren pentru Sopron in minutul 52, iar SEBASTIAN IANCU nu a fost folosit.
GERMANIA, DBF Pokall, turul I * LAURENTIU REGHECAMPF a marcat un gol pentru Alemannia Aachen, care a castigat cu 2-0 in fata echipei de liga a II-a Chemnitzer. Reghecampf a fost integralist si a inscris in minutul 7 din penalty. Cu IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE titulari, MSV Duisburg a trecut cu 2-1 de LR Ahlen. Tararache a fost integralist, iar Filipescu a fost eliminat in minutul 65.
POLONIA, Ekstraklasa, etapa a 4-a * Wisla Cracovia, echipa antrenata de DAN PETRESCU, a reusit doar o remiza alba pe teren propriu cu Pogon. Jucatorii romani EMILIAN DOLHA, HRISTU CHIACU si NORBERT VARGA nu au fost folositi.
CIPRU, prima liga, etapa a 3-a * MIHAI STERE a marcat un gol pentru Aris Limassol, invinsa cu 5-1 in deplasarea de la Ethnikos Achanas. Stere a fost integralist, la fel ca si ADRIAN MIHALCEA. La gazde, MARIUS IORDACHE a bifat toate minutele. Omonia Nicosia, echipa antrenata de IOAN ANDONE si STEFAN STOICA, a terminat la egalitate acasa cu Napa, scor 1-1. La gazde, a debutat ex-stelistul DANIEL BALAN, care a fost trimis pe teren dupa pauza. NARCIS RADUCAN si FLORIN PARVU au fost titulari pentru AEL Limassol, care s-a impus cu 4-2 pe terenul lui Apollon Limassol. Raducan a fost inlocuit in minutul 60, iar Parvu a obtinut penaltiul din care AEL a marcat golul patru. La gazde, Bogdan Andone a fost integralist. DANIEL FLOREA a fost titular pentru APOEL Limassol, 0-0 in deplasare cu ENP. STELIAN CARABAS a intrat in minutul 62 pentru Anorthosis Famagusta, 2-1 acasa cu Dighenis. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.