Sefii dinamovisti s-au declarat incantati de cea de-a sasea victorie obtinuta de echipa lor in campionat si care i-a propulsat, in premiera in acest sezon, pe primul loc in clasament. Cristi Borcea, directorul executiv al "cainilor" a explicat ca est
Sefii dinamovisti s-au declarat incantati de cea de-a sasea victorie obtinuta de echipa lor in campionat si care i-a propulsat, in premiera in acest sezon, pe primul loc in clasament. Cristi Borcea, directorul executiv al "cainilor" a explicat ca este multumit nu numai de rezultate, ci si de felul in care se exprima echipa pe teren. "Nu numai dupa rezultate, dar si din punct de vedere al jocului, Dinamo este cea mai buna echipa din campionat! Secretul succesului sta la Mircea Rednic! Este meritul intregii echipe!", a spus actionarul dinamovist. Totusi, se pare ca relatiile dintre sefi si antrenorul Rednic nu sunt chiar atat de roz, tehnicianul dezvaluind dupa meciul cu UTA ca au fost conducatori care au contestat valoarea angolezului Ze Kalanga, adus pentru 500.000 de euro in aceasta vara. "S-a vorbit de Ze Kalanga ca nu ar avea valoare de Dinamo. Ati vazut ce bine a jucat?", a intrebat Rednic la finalul partidei cu UTA, una in care internationalul angolez a avut o prestatie remarcabila. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.