In luna noiembrie, o delegatie a Agentiei Mondiale Anti-Doping, condusa de Directorul General pentru Standarde si Armonizari, Rune Andersen, va evalua activitatea Agentiei Nationale Anti-Doping, aflata la un an de la infiintare, in vederea acreditari
In luna noiembrie, o delegatie a Agentiei Mondiale Anti-Doping, condusa de Directorul General pentru Standarde si Armonizari, Rune Andersen, va evalua activitatea Agentiei Nationale Anti-Doping, aflata la un an de la infiintare, in vederea acreditarii laboratorului de la Bucuresti. Cea mai importanta conditie care trebuie indeplinita, stabilita in raportul vizitei consultative a Grupului de Monitorizare WADA din anul 2005, este independenta Agentiei Nationale Anti-Doping fata de structurile sportive si finantarea activitatii acesteia de catre Guvernul Romaniei. Cu ocazia vizitei delegatiei WADA, va avea loc conferinta internationala "Nu dopajului!" si lansarea campaniei "Campioni pentru un sport curat", care va coincide cu inaugurarea noului sediu al Agentiei Nationale Anti-Doping. La manifestare vor fi prezenti reprezentanti ai Presedintiei, Guvernului, precum si ai federatiilor sportive. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.