Liderii PSD sunt suparati ca presedintele Traian Basescu a fost invitat la Scoala de vara a TSD, fiind deranjati de impactul pe care acesta l-a avut in randul juniorilor pesedisti, cuceriti de prestatia sefului statului. Participarea lui Basescu
Liderii PSD sunt suparati ca presedintele Traian Basescu a fost invitat la Scoala de vara a TSD, fiind deranjati de impactul pe care acesta l-a avut in randul juniorilor pesedisti, cuceriti de prestatia sefului statului.

Participarea lui Basescu la evenimentul tesedist a fost subiect de discutii in sedinta de ieri a Biroului Permanent National (BPN) al PSD, mai multi lideri sustinand ca invitarea acestuia a fost o greseala si ca partidul nu a avut nimic de castigat, dimpotriva, Basescu a fost cel care a adunat puncte.
Printre critici s-a numarat si presedintele partidului, Mircea Geoana, el recunoscand public ca ""nu a fost o idee buna"". ""Este absolut clar ca, dincolo de invitatia fireasca a acestuia, Traian Basescu nu este exemplul si modelul de politician pe care l-a descris tinerilor nostri ca fiind portretul-robot. A doua zi, dupa ce le-a spus sa nu puna mana pe bani si sa nu fie stalpi de telegraf, presedintele Basescu a avut o intrevedere intr-o carciuma in care a discutat politica. Nu este un model de a face politica in Romania"", a declarat cu ironie Geoana, referindu-se la o intalnire pe care Basescu a avut-o cu lideri ai PD in restaurantul Potcoava din Bucuresti.
EXPLICATII DE LA PONTA. Cel responsabil de invitarea presedintelui la Scoala de vara, liderul TSD, Victor Ponta, a fost nevoit sa dea ieri explicatii cu privire la o posibila apropiere a sa de seful statului, care, potrivit unui cotidian central, ar fi povestit ca va fi creat un partid popular in care s-ar inscrie si Victor Ponta. Liderul TSD nu a recunoscut acest lucru, spunand ca ""sunt minciuni de la cap la coada"". (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.