Vizita la Ramallah a premierului britanic Tony Blair a determinat reprezentantii Autoritatii Palestiniene sa ia masuri de securitate duse pana la extrem. In fotografiile difuzate de agentiile de presa se poate observa ca armele membrilor Garzii de On
Vizita la Ramallah a premierului britanic Tony Blair a determinat reprezentantii Autoritatii Palestiniene sa ia masuri de securitate duse pana la extrem. In fotografiile difuzate de agentiile de presa se poate observa ca armele membrilor Garzii de Onoare a fortelor de securitate palestieniene au fost "dotate" cu elemente suplimentare de siguranta. Mai precis, este vorba despre straturi succesive de banda adeziva care ar trebui sa impiedice desprinderea baionetelor de pe carabine si folosirea lor impotriva oaspetelui britanic sau a sefului Autoritatii Palestiniene, Mahmud Abbas. De asemenea, armele care nu aveau baionete au fost "modificate" prin aceeasi metoda originala, folosindu-se banda adeziva pentru blocarea portinchizatoarelor. (M.A.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.