Dupa o vara caniculara, va puteti reface fortele in statiunile balneare, la o cura de aer curat, odihna, plimbari si tratament. Vara a trecut, iar temperaturile mari ne-au impiedicat sa ne odihnim corespunzator. O vacanta la munte, intr-un cad

Dupa o vara caniculara,
va puteti reface fortele
in statiunile balneare, la o cura de aer curat, odihna, plimbari si tratament.

Vara a trecut, iar temperaturile mari ne-au impiedicat sa ne odihnim corespunzator. O vacanta la munte, intr-un cadru linistit si odihnitor, este solutia ideala de a ne reface organismul.
TRATAMENTE. In septembrie puteti pleca intr-un scurt concediu intr-una din statiunile balneare din Romania, alegand un pachet complet cu tratament sau doar cu servicii de cazare si masa. La Baile Felix, pentru o zi de cazare cu pensiune completa si trei proceduri de tratament veti plati 212 lei de persoana la un hotel de trei stele sau 118 lei la doua stele.
Tot in aceasta statiune puteti opta pentru o ""cura de reconfortare si combatere a sedentarismului"". Un program de 15 zile, cu 12 zile de tratament si demipensiune costa 1.843 de lei/sejur de persoana in camera single sau 2.876 de lei pentru cazare in camera dubla. Programul cuprinde antrenament fizic - exercitii la diverse aparate, tehnici de relaxare - hidroterapie, dietoterapie, sauna, masaj, crenoterapie (cura interna cu ape minerale), sport.
La Sovata puteti urma un tratament antialergic, cu proceduri prescrise de medic. Un sejur cu sapte nopti de cazare, cu mic dejun la un hotel de doua stele, costa 372 de euro pentru doua persoane. Pentru 488 de euro, doamnele se pot bucura de ""o saptamana de frumusete"" la un hotel de trei stele. Pachetul cuprinde cazare cu demipensiune, cocktail de bun venit, acces nelimitat la bazinul cu apa sarata al hotelului, jacuzzi, sauna si tratamente de infrumusetare: cosmetica, coafura cu impachetare, pedichiura, manichiura, masaje cu uleiuri aromatice, impachetari.

SOVATA. Apele clorate si sodice din lacurile Ursu, Alunis, Verde, Negru, Rosu, Mierlei si Serpilor sunt renumite pentru tratarea diverselor afectiuni ginecologice, inflamatorii si reumatismale, pentru boli cardiovasculare sau ale sistemului nervos


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.