SPORTUL - Fara antrenor Fara a avea certitudinea ca problemele financiare vor fi rezolvate in viitorul apropiat, tehnicianul Gheorghe Multescu a intrat in tratative cu FC Vaslui, echipa ramasa fara antrenor dupa plecarea lui Rednic la Dinamo. De ase

SPORTUL - Fara antrenor
Fara a avea certitudinea ca problemele financiare vor fi rezolvate in viitorul apropiat, tehnicianul Gheorghe Multescu a intrat in tratative cu FC Vaslui, echipa ramasa fara antrenor dupa plecarea lui Rednic la Dinamo. De asemenea, secundul Costel Pana a ales sa antreneze in ""Zavoi"" divizionara secunda CSM Ramnicu-Valcea. (Ovidiu Ciutescu)
ANGLIA - Dudek, pradat
Locuinta portarului polonez al lui Liverpool, Jerzy Dudek, a cazut prada hotilor, care au furat, printre altele, tricoul si medalia de castigator al Ligii Campionilor din 2005. Au mai disparut peste 100 de tricouri din meciuri internationale, precum si un automobil Porsche Carrera, in valoare de 95.000 de euro. Dudek nu a fost convocat in lotul Poloniei la CM.

PARCUL TIRIAC AUTO - Motorizare diesel de 2,5 litri

L200 propune motorizari diesel common-rail de 2,5 litri. Este disponibila o varianta de start care ofera 115 CP si un cuplu de 240 Nm, dar si una cu peformante superioare (136 CP si un cuplu de 314 Nm). Mitsubishi a anuntat ca le va pune la indemana cat de curand si un kit de marire a puterii. Astfel, L200 va dispune de 165 CP. Cutia de viteze este
manuala, cu cinci trepte.

RAPID - Lucescu jr confirma plecarea
Tehnicianul Razvan Lucescu a recunoscut ieri ca din sezonul viitor va antrena pe Poli Timisoara. ""Vin din vacanta acum, nu am ce sa spun, dar ce se stie este corect"", a declarat Lucescu pe Aeroportul ""Henri Coanda"", la revenirea din Antalya. Principalul vizat pentru inlocuirea lui Lucescu este Ovidiu Sabau, dar Jean Padureanu spune ca tehnicianul nu va pleca de la Gloria: ""Mai are un an de contract cu noi si ne dorim sa construim o echipa competitiva pentru viitor"".
UTA - Au cumparat locul lui Liberty
Retrogradata in Divizia C, UTA va reveni in prima liga dupa ce actionarii clubului aradean s-au inteles cu Marius Vizer pentru cumpararea locului lui Liberty Salonta in schimbul a 800.000 de euro. Comitetul Executiv al FRF a aprobat ieri cesiunea incheiata cu Liberty, care va juca din toamna in Divizia C. Oficialitatile locale au promis ca vor investi 20 de miliarde de lei in renovarea stadionului, iar antrenor principal va fi numit, cel mai probabil, Aurel Sunda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.