Scandalul in care este implicat atacantul echipei nationale, Adrian Mutu, parea sa se aplaneze. Numai ca ieri, cotidianul constantean Replica anunta ca presupusa victima a tricolorului este nepotul unui procuror din Constanta. Presupusa victima

Scandalul in care este implicat atacantul echipei nationale, Adrian Mutu, parea sa se aplaneze. Numai ca ieri, cotidianul constantean Replica anunta ca presupusa victima a tricolorului este nepotul unui procuror din Constanta.

Presupusa victima a jucatorului de la Fiorentina, ospatarul Gigi Grosu de la Restaurantul Safari, ar fi nepotul prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, Vasile Grosu. Scandalul, pornit in timpul sederii echipei nationale la Mamaia inaintea meciului cu Bulgaria, ar putea ramane doar la nivel mediatic, pentru ca Gigi Grosu nu vrea sa depuna plangere penala. ""Am intrat in camera si in prezenta lui Contra, Marica si Tamas m-a lovit cu o teava infasurata in prosop in zona toracica si spate de mai multe ori, provocandu-mi vanatai"", a declarat Grosu politistilor constanteni.
HOMO? Acuzat ca l-ar fi lovit pe chelner cu o ranga de fier, Mutu a negat vehement incidentul, fiind puternic sprijinit de colegii de la echipa nationala, selectionerul Victor Piturca sau alti importanti oameni de fotbal. ""Nu cred ca i-a facut Mutu ceva. Dar daca eram eu, il bateam pe chelnerul ala de nu se vedea. In plus, ce cauta la Mutu in camera? Sa ii dea la buci? Ce, e homosexual? Bine i-a facut, ce cauta la el in camera?"", a declarat presedintele LPF, Dumitru Dragomir.
REACTIE. Nasul lui Adrian Mutu, Nicu Gheara, banuieste ca toata afacerea este un scenariu. ""Sincer, am vorbit cu Mutu inainte de a sosi in tara pentru meciul cu Bulgaria. De atunci si pana dupa acest incident nu am mai schimbat nici macar un mesaj. Oricum, sunt foarte multe neconcordante in declaratii. Se vede clar ca Mutu a fost provocat si acea persoana a reusit ca la 30 de ani sa-si faca o imagine pe spatele lui. Nici un sportiv din lume nu este deranjat de la masa pentru a face poze, asa ca reactia lui nervoasa este foarte normala. A fost jignit de doua ori intr-un minut, deranjat in timp ce manca si apoi facut drogat. Am vorbit cu Adrian dupa ce s-a publicat aceasta poveste si mi-a spus ca acel ospatar nu a urcat in camera. Au discutat in holul hotelului, iar Adi, pentru ca i-a fost mila de el, dupa ce a aflat ca si-a pierdut serviciul in urma incidentului, i-a facut cadou un tricou"", a dezvaluit Nicu Gheara.
DURITATE. ""Cum puteti crede ca intr-un hotel de cinci stele dintr-o tara civilizata exista rangi sau alte lucruri de care s-a scris? Numai noi, romanii, stim sa ne stricam imaginea in lume si sa ne batem joc de si asa putinele vedete pe care le avem. Din cauza trecutului sau, Adi era omul potrivit in jurul caruia sa se teasa un asemenea scenariu. Ce mai conta o ranga, dupa droguri si multe altele...? In schimb, n-a scris nimeni ca, gratie talentului sau, dar si sfaturilor mele, a revenit in prim-planul fotbalului european. E si vina diverselor persoane care s-au pripasit in jurul echipei nationale si care ar fi vrut sa pierdem cele doua meciuri. Daca n-am fi invins la Tirana, nici nu cred ca ar mai fi luat amploare acest incident minor"", a mai spus Gheara.

""Numai inventii, nu am vazut nici un incident violent! Chelnerul a trecut pe la hotel, dar n-a intrat nici o secunda la Mutu in camera. Eu am fost acolo si pot sa va spun ca n-a fost vorba de nici un incident. Sunt niste minciuni sfruntate debitate de unii. Concluzia? Aplecam urechea la tot felul de minciuni pentru a ne distruge valorile"" - Victor Piturca


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.