La finalul meciului de baraj pentru semifinalele Euro 2006, fundasul Kalman Kadar (foto) a fost lovit cu violenta de centrul Sandro Calcaterra, cotul italianului deschizandu-i arcada jucatorului nostru. Cu fata plina de sange, Kadar s-a bucurat minut
La finalul meciului de baraj pentru semifinalele Euro 2006, fundasul Kalman Kadar (foto) a fost lovit cu violenta de centrul Sandro Calcaterra, cotul italianului deschizandu-i arcada jucatorului nostru. Cu fata plina de sange, Kadar s-a bucurat minute-n sir alaturi de colegii sai pentru superba calificare in semifinale, dupa care a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta din Belgrad. Dupa o serie de investigatii, dr. Milosevic a decis sa-i aplice doua copci, dupa care, cu sprijinul lui Jovan Miscevic, un apropiat al poloului romanesc, i-a transmis jucatorului nostru ca doreste sa-i faca o radiografie faciala. "Ma simt bine, nu am nimic", a spus Kadar, dar, din pacate, rezultatul nu a fost imbucurator, specialistii diagnosticand si o fisura de piramida nazala, cu deviatie de sept si o inflamatie serioasa a sinusurilor. "Pot sa joc?", a fost prima reactie a fundasului roman, care isi doreste cu disperare sa poata evolua in penultimul act al competitiei. "Doar pe proprie raspundere! Din punct de vedere medical, recomand repaus total minimum doua saptamani", a concluzionat dr. Milosevic. Ieri dimineata, antrenorul Vlad Hagiu a decis sa nu-l introduca pe Kadar in semifinala cu Serbia, urmand ca fundasul sa revina in echipa abia duminica, la ultimul meci din turneul final. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.