""Prezenta gropilor nu ne supara atat de mult, pentru ca, din mila Domnului, Bucurestiul si fara aceste lucrari era destul de bogat in... gropi; ceea ce pare insa mai putin suportabil este indelungata blocare a strazilor cu tambalaul specific 
""Prezenta gropilor nu ne supara atat de mult, pentru ca, din mila Domnului, Bucurestiul si fara aceste lucrari era destul de bogat in... gropi; ceea ce pare insa mai putin suportabil este indelungata blocare a strazilor cu tambalaul specific «lucrului anonim». In schimb, toti cati lucreaza respecta ordonanta contra zgomotului, multumindu-se numai cu simplele injuraturi, tipete si... Pregatiri de toamna: perceptorii si-au cumparat uriase case de bani pentru incasarea impozitelor; bucataresele, butoaie si borcane pentru muraturi; cucoanele, dulapuri pentru... garderoba de toamna.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.